Nieuwsbrief 21 jan. – 4 februari 2023

vrijdag 20 januari | Nieuws Franciscus

Beste mensen,

Heel veel informatie ontvangt u deze week. Niet alleen deze nieuwsbrief, maar ook de nieuwe Samenloop en dan ook nog enveloppe van de actie Kerkbalans, allemaal informatie die zeker de moeite waard is om goed te lezen. En dan kunt u ook nog doorklikken naar het fotoboek over de Open Dag en de inzegening van de kerk.
Als u een afspraak wilt maken om foto’s te bekijken, kunt natuurlijk ook per mail uw naam en uw telefoonnummer doorgeven.
Op pag. 19 in de Samenloop staat een artikel over de Remonstrantse Kerk in Twente. Op 12 februari is er in onze kerk een oecumenisch viering waarin ds. K. Slettenaar en pastor A. Zoet samen voorgaan.

Een aantal van u heeft twee weken geleden ook nog de Pastorale Nieuwsbrief ontvangen, maar met die verzending waren er problemen. Zeker 80 mensen hebben hem niet meteen gekregen. Het technische probleem is intussen opgelost en de nieuwsbrief van het pastorale team staat nu op de Website van De Goede Herder.

In deze nieuwsbrief leest u over mooie en de trieste momenten, die er zijn er beleefd in onze geloofsgemeenschap.
Bijzonder is ook het 50-jarig jubileum van het Exra-koor. Ook in die 50 jaar is er veel lief en leed gedeeld, waardoor er een sterke onderlinge band is ontstaan.Het jubileumjaar begint met een heel speciale viering op 29 januari, maar er staat nog veel meer op het programma!

Open staan voor elkaar, samen vreugde en verdriet delen, dat zijn dingen die mogelijk moeten zijn in onze gemeenschap.

Veel leesplezier en een goed weekend gewenst.

Klik hier voor de nieuwsbrief