BIJEENKOMST VER. OUDERS VAN EEN OVERLEDEN KIND

zondag 27 november | Nieuws

Op zaterdag 3 december om 13.30 uur organiseert de Vereniging voor Ouders van een overleden kind een regiomiddag waarbij pastor Marinus van den Berg onze gastspreker is. Juist in deze maand waarin er vele feestmomenten zijn, kun je je soms eenzaam en onbegrepen voelen in je verlies. Je wilt misschien wel, maar kunt nog niet of niet meer echt ‘feesten’. Toch of juist dan heb je behoefte aan steun en warmte. Een lotgenoot herkent en begrijpt dat.

Voor velen binnen en buiten de vereniging is Marinus beslist geen onbekende. Hij heeft al vele boeken gepubliceerd over verlies en rouw en is al jaren een graag geziene gast binnen onze vereniging. Hoewel hij zelf geen kind verloren heeft, is Marinus heel goed in staat onze gevoelens van verdriet, eenzaamheid, schuld, woede, onmacht te duiden. Hij weet hoe het verlies van een kind jou verandert, wat voor invloed het heeft op de relatie met je partner, met de andere leden van je gezin, de familie, vrienden en kennissen.

Nadere informatie

Locatie: Het Centrum, Constantijnstraat 7, 7442 MC te Nijverdal.
Start bijeenkomst: 13.30 uur, vanaf 13.00 uur is de zaal open.

Als u wilt, kunt u een foto van uw kind plaatsen op de herdenkingstafel. Ook meelevende familieleden of vrienden zijn natuurlijk van harte welkom, maar helaas is deze middag niet geschikt voor jonge kinderen.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal belangstellenden vragen wij u zich van tevoren aan te melden. Dat kan via e-mail: annigje.jannink@oudersoverledenkind.nl. Voor eventuele vragen kunt bellen naar 053-342650 of 06-44430265

Met vriendelijke groet,
Annigje Jannink-Annink
Jenneke Bikker en Jos Olthof