Nieuwsbrief 17-03 tot 01-04-23

donderdag 16 maart | Nieuws Franciscus

Beste mensen,

Er gebeurt van alles de laatste tijd rond de Franciscuskerk en dat zal ook wel zo blijven, toch is er een, voor u en voor mij, belangrijke beslissing genomen.
Vanaf 1 april komt de nieuwsbrief om de drie weken. Vanaf het begin van de corona-maatregelen, half maart 2020, is er vrijwel elke 14 dagen een nieuwsbrief gemaakt. Eerst alleen voor de Raphaël-Exodus en vanaf september van dat jaar, toen de mensen van de Raphaël-Exodus ook naar de Bethelkerk verhuisden, was de nieuwsbrief bestemd voor de hele nieuwe geloofsgemeenschap. De nieuwsbrief heeft in de afgelopen Coronatijd zeker een rol gespeeld in het vasthouden van mensen en het naar elkaar toegroeien van de twee geloofsgemeenschappen. Voor veel mensen was naar de kerk gaan te ingewikkeld en te onzeker. Weet dat u allemaal weer welkom bent!
Via de nieuwsbrief hebben we ook geprobeerd om u op de hoogte te houden van de vorderingen rond de verbouwing en de inrichting van het gebouw.
Nu zijn we in een nieuwe fase; de beperkingen rond Corona zijn opgeheven en ook wat het gebouw betreft, worden er nu alleen nog kleinere zaken afgerond. Wat dat betreft is er nu minder nieuws te brengen.
Die periode sluiten we af en we gaan verder als een actieve geloofsgemeenschap, waarover nog steeds van alles te melden valt, maar waar één nieuwsbrief in de drie weken voldoende zou moeten zijn. Als er toch ineens iets belangrijks te melden valt, sturen we gewoon een extra bericht naar de ruim 310 digitale lezers en vinden we ook de weg naar 65 mensen die de brief in de brievenbus ontvangen.
Houdt u er wel rekening mee, dat u uw berichten, of intenties verder van te voren moet inleveren?
Ik heb begrepen dat mensen de Pastorale Nieuwsbrief toch liever in de mail ontvangen, dan moeten lezen op de website. Zo gauw ik hem ontvangen heb, zal ik die aan u doorsturen
De komende nieuwsbrief komt op 1 april en is dan bestemd voor de periode tot 22 april.
Wat heel fijn zou zijn, is dat u ons informeert als uw mailadres verandert. Wij krijgen de mail dan als onbestelbaar terug en kunnen u niet meer bereiken.
Bedankt voor uw medewerking hierbij.
Veel leesplezier en nog een keer tot over 14 dagen.

nieuwsbrief H. Franciscus 2023-06

Goed weekend gewenst!
Vriendelijk groet,