Vastenaktie 2019.   Schoon water verandert alles

In Geen categorie

 

In grote delen van de wereld is water ver weg en vaak ook onveilig. Dat veroorzaakt talloze problemen op het gebied van gezondheid, opleiding, scholing en economische ontwikkeling. Vastenaktie steunt diverse projecten die schoon water dichtbij  mensen brengt. Daarbij worden levens blijvend veranderd. De M.O.V. vraagt uw steun voor dit vastenproject. U kunt doneren via https://www.vastenaktie.nl/nl/vastenaktie2019

Er komt weer een sobere maaltijd en wel op dinsdag 19 maart 2019 in de Thaborkerk in de Hasseleres. Opgave bij : Annie Nijhuis tel. 074 2911721 of Anne van Hoogmoed, tel. 074 2502408.

 

Op zondag 31 maart is er weer een Midvastentocht voor wandelaars en fietsers. Deze wordt georganiseerd vanuit de Raphaël-Exoduskerk. Er zijn wandelroutes die ook geschikt zijn voor rolstoelen. Tevens is er een fietsroute van ongeveer 20 km. De start voor alle deelnemers is tussen 13.30 en 14.00 uur bij de Wolfgang, hoek Mozartlaan/ Joseph Haydnlaan. Deelnemers kunnen naast het startgeld van € 3 ook zorgen voor een hogere opbrengst door sponsors te zoeken. Die betalen dan een bedrag per kilometer. Dit kan zo een flink bedrag opleven voor de Vastenaktie van dit jaar.

Recent Posts