jul
26
vr
Actieve wandelvakantie met verdieping in geloof!
jul 26 – aug 4 hele dag

Stap Mee Op! (SMO)

De reis is dit jaar op 26 juli t/m 4 aug 2019

Organisatie van de SMO reis: Tinke Vessies- van der Willik. Contact via stapmeeop@gmail.com

Met enthousiasme willen wij met jullie delen: er wordt dit jaar weer een leuke reis georganiseerd voor jong volwassenen!  Stap mee op, de 10e editie! Iets voor jou?

Het ultieme Stap Mee Op gevoel. Overweldigende natuur, fysieke inspanning, inspirerend thema, ruimte voor bezinning en gesprekken daarover. En: een hoop gezelligheid!

Doelgroep is jong volwassenen, dus iedereen vanaf 18 jaar die zich hier goed bij voelt, een goede basisconditie heeft voor het bergwandelen, en geïnteresseerd is in geloof.

We vertrekken vanuit de Petruskerk te Roelofarendsveen, op weg naar het prachtige hooggebergte in Zwitserland. Eerst ervaren we in het kort een tikkeltje van het kloosterleven, we starten de reis namelijk met een bezoek aan een klooster. We vervolgen de reis naar onze eindbestemming in het berglandschap in Zwitserland, vanwaar we dagelijks op pad gaan de bergen in. Aan de hand van een inspirerend thema is er ruimte voor verdieping in geloof, voor iedereen op zijn eigen manier en diepte. Daarnaast is volop ruimte voor gezelligheid en wordt er heerlijk gegeten en veel gelachen!

jul
31
wo
Zevendaagse Bedevaart naar Lourdes met Parochie De Goede Herder
jul 31 hele dag

17 t/m 23 augustus 2019

Een reis naar Lourdes is een bijzondere ervaring voor jong en oud.
Lourdes wordt vaak omschreven als een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Een plek waar Maria heel dichtbij is.
Iedereen heeft zijn eigen zorgen, verdriet en pijn. Door samen te bidden, te lachen en te huilen voelen we ons met elkaar verbonden en krijgen we nieuwe kracht en energie om verder te gaan. Beleef samen met mensen uit uw eigen parochie deze fantastische reis naar Lourdes.

De reis gaat per touringcar naar Noord-Frankrijk. Daar wordt overgestapt op de TGV die u op een comfortabele manier naar Lourdes brengt. Op de terugweg reist u weer per TGV naar Noord-Frankrijk en vandaar per touringcar naar de opstapplaats in de regio.

U kunt ook per vliegtuig of alleen per bus reizen. Neem daarvoor contact op met mevr. Riet Keizers.

In de reiskosten zijn het vervoer incl. lunch- of dinerpakket en het verblijf in een driesterrenaccommodatie op basis van een tweepersoonskamer en volpension inbegrepen. Toeslag eenpersoonskamer € 180,00. Consumpties en overige uitgaven van persoonlijke aard zijn voor eigen rekening.

Kunt u korte afstanden lopen in een normaal tempo (eventueel met ondersteuning van rollator)? Kunt u met geringe ondersteuning een trap op- en aflopen en kunt u zelfstandig instappen in een vervoermiddel? Dan kunt u deelnemen aan deze reis.

Aanmelden vóór eind juli 2019 bij mevr. Riet Keizers.

Kosten ca. € 900

Contact: mevr. Riet Keizers-van den Nieuwboer (074 2422303 of 06 18365403)