EUCHARISTIEVIERING VIA YOUTUBE EN KERKOMROEP

In de Goede Week en met Pasen is gebleken dat steeds meer mensen het YouTube kanaal van RK Twente Zuid weten te vinden om de Eucharistieviering vanuit Delden te volgen. Er komen veel complimenten en waarderende woorden binnen over hoe mooi het was en hoe goed het voor velen heeft gevoeld.

Daarom is er vanaf nu van dinsdag t/m vrijdag elke dag om 18.30 uur via www.kerkomroep.nl een viering te HOREN en iedere zondag om 9.30 uur via YouTube de Eucharistieviering te zien en te horen. Op YouTube staan ook de teksten van de liederen en worden de misintenties van de 13 geloofsgemeenschappen van Parochie De Goede HerderHH. Jacobus en Johannesparochie en de Heilige Geest parochie.

De opgegeven misintenties in uw eigen geloofsgemeenschap worden doorgegeven aan het secretariaat van het pastorale team en voorgelezen in de Eucharistieviering van de zondagochtend op YouTube. Deze misintenties kunt u ook doorgeven bij uw eigen geloofsgemeenschap, uiterlijk op woensdag, voor de Eucharistieviering van zondag.

Mocht u mee willen doen met de collecte, dan kunt u dit overmaken op banknummer: NL42 RABO 0110 9270 44. Dit banknummer komt ook in beeld tijdens de Eucharistieviering.