In de heer overleden

vrijdag 17 mei | Nieuws OLV

Op 3 mei 2024 overleed Rie Pots-Blokhuis op de leeftijd van 88 jaar.
Ze was 54 jaar getrouwd met Gerrit Pots toen hij in 2016 aan ALS overleed.
Samen hadden ze zoon Toine, en kleinkinderen Demi, Davy en Dany.
Rie werd geboren in Hasselo en na haar huwelijk woonde ze aan de Ooievaarsweg.
Ze was een heel lieve, zorgzame moeder en oma. Van haar kleinkinderen kreeg ze de eretitel Oma-Soep.
Rie leed aan Parkinson en ook werd dementie geconstateerd. Toen ze echt niet meer zelfstandig kon wonen, verhuisde ze naar Humanitas, waar ze met veel plezier heeft gewoond. Na een val waarbij ze haar schouder brak en waarschijnlijk ook haar bekken ging het snel minder met haar, en zo is ze in het bijzijn van haar familie heengegaan.
Dankbaar dat haar verder lijden bespaard is gebleven geven we haar nu over aan de eeuwige God en is ze weer met haar Gerrit samen.
Na een periode van afnemende gezondheid overleed op 1 april, Willy Geerdink op de leeftijd van 87 jaar. Ze woonde vanaf april 2022 in Het Dijkhuis in Borne. Willy, in Borne geboren, verhuisde al op heel jonge leeftijd met haar ouders, broer en zussen naar Hengelo waar ze neerstreken op het Wilbert en waar zij nagenoeg haar leven lang heeft gewoond. Omdat haar vader al jong overleed, moest Willy haar schoolloopbaan afbreken en aan het werk. Aanvankelijk bij de KNKS, later bij de Akzo en daarna nog bij de TH. Ze was steeds bij haar collega’s heel geliefd. Doordat reuma en artrose haar begon te plagen werd ze afgekeurd. Met haar familie heeft ze hele warme contacten onderhouden, vooral ook met een aantal nichtjes waarvan ze peettante was. Met hen werden ook geregeld vakantietripjes gemaakt. In de voormalige H. Hartkerk heeft ze jarenlang de bloemen verzorgd.

Mogen onze overledenen rusten in Gods Licht en mogen zij die met de lege plaats achterblijven sterkte vinden bij hun verlies.